1208233.jpg

Tässä se sitten on valmiina kakkuna. Pohja on neljän munan suklainen kakkupohja, välissä taas Hello Kitty-kakussa käyttämääni Chocomumin pätkismoussea (tosin lisäsin ruokalusikallisen tomusokeria) ja kostutus maitoa. Kakun täytin edellisenä iltana kelmulla vuorattuun vuokaan, jossa olin leiponut pohjan ja laitoin sen jääkaappiin tekeytymään. Seuraavana päivänä kumosin kakun, silasin pinnan kauttaaltaan maustamattomalla kermavaahdolla, asetin marsipaanimaalauksen kakun päälle ja pursotin reunat tomusokerilla ja vaniljasokerilla maustetulla Flora Vispillä. Koristelin vielä suklaaperhosilla ja kirjaimilla, jotka olin pursottanut leivinpaperille ja kovettanut jääkaapissa. Harmittavasti muuten tuli pieni tahra tuosta suklaasta marsipaaniin... Aina jokin menee pieleen! :)