Pohja:
1,5 pakettia minttudominoita (n. 270 g)
75 g sulatettua voita
Täyte:
6 liivatelehteä
2 rkl kiehuvaa kahvia
250 g taloussuklaata
1,5 prk (300 g) maustamatonta tuorejuustoa
vajaa 2 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
4, 5 dl kuohukermaa tai Flora Vispiä
Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan leivinpaperille. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa varovasti. Vatkaa tuorejuusto ja sokerit keskenään ja lisää seokseen sula suklaa.Lisää liivate ja viimeisenä vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.