3 dl sokeria
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3
rkl kaakaojauhetta
150 g voita
100 g Geisha-suklaata
2 dl
maustamatonta jogurttia
3 munaa
Kuorrutus:
100 g Fazerin Sinistä
Sulata voi ja sekoittele
paloiteltu Geisha kuuman voin joukkoon, niin että suklaa sulaa
kokonaan. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja sekoita niiden
joukkoon voi-suklaaseos. Vatkaa joukkoon jogurtti ja munat
yksitellen. Laita taikina korppujauhotettuun
kuivakakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
Kuorrutus:
Sulata voita
mikrossa ja sekoittele kuumaan voihin Fazerin sininen. Levitä hieman
jäähtynyt (muttei jähmettynyt) kuorrutus jäähtyneen kakun
päälle.