Löysin jostain, en vaan nyt muista yhtään että mistä, ihanan kuuloisen Geisha-kuivakakun ohjeen. Eli kunnia hälle kelle se kuuluu! Olen suuri Geisha-suklaan ystävä, joten pakkohan tätä oli kokeilla ja taitaakin olla ensimmäinen kuivakakku tässä blogissa! Maku paranee vanhetessaan, joten kannattaa tehdä kakku muutama päivä ennen tarjoilua! Pahoittelen taas über-huonoa kuvaa...

2152053.jpg

Geisha-kakku

3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
100 g Geisha-suklaata
2 dl maustamatonta jogurttia
3 munaa

Kuorrutus:

50 g voita
100 g Fazerin Sinistä

Sulata voi ja sekoittele paloiteltu Geisha kuuman voin joukkoon, niin että suklaa sulaa kokonaan. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja sekoita niiden joukkoon voi-suklaaseos. Vatkaa joukkoon jogurtti ja munat yksitellen. Laita taikina korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.

Kuorrutus:
Sulata voita mikrossa ja sekoittele kuumaan voihin Fazerin sininen. Levitä hieman jäähtynyt (muttei jähmettynyt) kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.