Green House-kutsuilla herkuteltiin myös Cookies 'n Cream-juustokakulla, jonka ihanan ohjeen on kehitellyt Karamelli Cakesin Mira. Kopioin nyt kakun ihan suoraan koristeluineenkin, minusta se oli niin ihanan näköinen! Ja kakku kyllä maistui ja sai kehuja, joten kiitos Mira reseptistä!
Tässä minun versioni:
Cookies 'n Cream-kakku
Pohja:
350g Domino-keksejä
60 g voita
Täyte:
2,5 dl Flora vispiä
2 prk (400 g) Sunnuntai Vanilja tuorejuustovalmistetta
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
100 g valkosuklaata
+ muutama Domino-keksi murskattuna
+ n. 70 g tummaa suklaata rouheena
4 liivatelehteä
Koristelu:
Ruusukkeet Flora vispiä
mini-Dominokeksejä
suklaarouhetta
Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Levitä muruseos irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle (vuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla) tai käytä irtopohjavuoan reunusta reunavuoan tapaan ja kokoa kakku suoraan tarjoiluastiaan (näin minä tein).
Valmista täyte: Ota minidomino-pakkauksesta 12 keksiä koristelua varten ja murskaa loput keksit muruiksi. Rouhi tumma suklaa. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Mittaa kulhoon tuorejuusto sekä sokerit. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi toisessa kulhossa ja tämän jälkeen vatkaa tuorejuusto ja sokerit keskenään (näin sinun ei tarvitse pestä vatkaimia välillä). Sekoita sula valkosuklaa tuorejuustoseoksen joukkoon ja sekoita tuorejuusto-suklaaseos Flora Vispi-vaahdon kanssa varovasti. Kiehauta tilkka vettä ja sulata siihen puristellut liivatelehdet. Kaada liivate ohuena nauhana täytteen joukkoon voimakkaasti vatkaten. Sekoita täytteeseen vielä keksimurut ja suklaarouhe. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan, anna jäähmettyä kylmässä vähintään kaksi tuntia, koristele ja nauti!