Sain tehdä voileipäkakut 75-vuotisjuhliin, kaksi kinkkukakkua ja kaksi lohikakkua. Kinkkukakut pitävät sisällään sekä tummaa että vaaleaa leipää, kostutus kasvisliemellä ja täytteessä 400 g rasvatonta palvikinkkua, 1 iso suolakurkku, laktositonta tuorejuustoa (muistaakseni 3 prk), ½ prk laktoositonta ranskankermaa sekä 1 purkki kruunumajoneesia. Lohikakuissa on täytteenä 400 g lämminsavulohta, tuoretta tilliä, raastettua tuorekurkkua, 2 prk laktoositonta tuorejuustoa, ½ prk laktoositonta ranskankermaa sekä puoli purkkia kruunumajoneesia. Kuorrutus molemmissa sama, 4 prk laktoositonta tuorejuustoa, 1 prk laktoositonta ranskankermaa, ½ prk majoneesia sekä laktoositonta Flora-margariinia noin 200g.
Kinkkukakku:
Lohikakut: