Sain taas ilon ja kunnian tehdä kaksi ristiäiskakkua pienen Aamun ensimmäisiin juhliin. Toiveena oli valkoista, vaaleanpunaista tai vaaleanvihreää, kukkasia, kiehkuroita ja perhosia sekä vauva, jonka varpaat pilkistävät lehtipeiton alta. Tältä pohjalta olikin helppo alkaa suunnittelemaan koristeluja, kun toiveet olivat niin hyvin selvillä! Aamun äiti päätyi tilaamaan kaksi kakkua, jotta vieraille varmasti riittää syötävää, toiseen kakkuun haluttiin samanhenkistä koristelua sekä vauvan nimi.

Ensimmäinen kakku, "pääkakku" pitää sisällään 6 munan vaalean pohjan, sitruunamehukostutuksen sekä vadelma-mascarpone-valkosuklaamoussea. Päällä hennon vaaleanvihreä marsipaani sekä marsipaanikukkia ja - perhosia. Halusin kakusta mahdollisimman herkän ja eteerisen sekä väritykseltään että koristeluiltaan.



Toinen kakku, "varakakku", on myös 6 munan kakku, mutta tällä kertaa suklaisella pohjalla. Täytteenä on sipaisu Lemon Curdia sekä tumma suklaa-vaniljatuorejuusto-Flora Vispi- mousse. Kuorrute valkoiseksi värjättyä marsipaania sekä samoja kukkasia kuin pääkakussa. Kiehkurat ja lehdet molemmissa kakuissa ovat kreemiä. Aamuaurinko pilkisti sopivasti verhojen välistä, kun kuvasin tätä kakkua. 




OIKEIN IHANAA JUHLAPÄIVÄÄ SINULLE PIENI AAMU!