Tähän postaukseen ei ole nyt kuvaa tarjolla, mutta lupasin laittaa tänne blogiin ohjeen poropiirakasta, jonka suussasulavan ja helpon reseptin olen saanut ystävältäni Ilonalta. Tämä piirakka on kyllä aina tarjoilupöydän suosituin leivonnainen!

Ilonan poropiirakka

1 pkt sunnuntain piirakkataikinaa

100 g kylmäsavuporoa viipaleina

150 g fetajuustoa

2 dl ruokakermaa

2 munaa

1 dl persiljasilppua

100 g emmentalraastetta

Sulata piirakkataikina ohjeen mukaan. Painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista piirakkapohjaa 200 asteessa 10 min. Leikkaa savuporo ja feta pieniksi kuutioiksi, laita ne pohjan päälle ja ripottele päälle persiljasilppu ja juustoraaste. Kaada muna-kermaseos täytteen päälle ja paista piirakkaa vielä 30 minuuttia 200 asteessa. Tarjoile lämpimänä.