Hedelmäkorissa oli muutama ylikypsä banaani ja päätin tehdä niistä banaanikakkua. Hetken googlailtuani päädyin Hellapoliisin reseptiin, joka osoittautuikin aivan mainioksi! Kakku tuli syödyksi alta aika yksikön ja jopa mun mies, joka ei ole kovasti makean perään, tykkäsi kakusta tosi paljon. Koristeeksi kakun päälle pursotin sitruunan makuista, keltaiseksi värjättyä tomusokerikuorrutusta sekä laitoin sinne tänne muutaman sokerimassasta tehdyn päivänkakkaran. Sopii ihanasti kevääseen ja vaikka tulevaan pääsiäiseen! Ja mikä parasta, resepti on todella helppo! Seuraavalla kerralla aion lisätä siihen vähän suklaarouhetta... NAM!

Banaanikakku

100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa
2 banaania (mielellään ylikypsiä)

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä muussatut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja jauhotetussa 1,5l kakkuvuoassa 150 asteessa n. 1 tunti.