maanantai, 28. heinäkuu 2008
Sitruunainen mansikkakakku
Eli kostutin kakun laimennetulla sitruunamehulla ja laitoin täytteeksi sipaisun Lemon Curdia, runsaasti mansikkaviipaleita sekä tomusokerilla ja vaniljasokerilla maustettua Flora Vispiä. Maku oli aivan taivaallinen! Tosin Lemon Curdin "sipaiseminen" aivan uunituoreen kakkupohjan päälle oli hieman hankalaa, sitä taisi jäädä aikamoisia kökkäreitä joihinkin kohtiin mutta ei haittaa, kun se on niin ihanan makuista! Koristeeksi olisi ihanasti sopinut myös pistaasimantelirouhe, harmi, kun ei sitä sattunut olemaan kaapissa.
PS. Niille, jotka eivät tiedä mitä Lemon Curd on, se on sellaista sitruunalevitettä, jota voi ostaa kaupasta tai tehdä itse. Täällä meillä päin sitä myy vain ja ainoastan yksi kauppa, keskustan Pyrhönen.