Kuorrutuksena käytin äitini Ruotsista tuomaa valmiiksi kaulittua marsipaanilevyä. Toimi ihan hyvin, mutta mielestäni se oli kaulittu hieman liian ohueksi ja kakku kuulsi vähän läpi. Se oli myös vähän kuivahkoa, joten kakku olisi saanut olla hetken jääkaapissa ennen tarjoilua. Ja voi elämä, että voi olla ihmisellä lukihäirä, olen täälläkin aikaisemmin mainostanut ihanaa Odemen marsipaania. Eihän se mikään Odeme ole vaan Odense, nyt vasta tajusin... :D
Prinsessakakku
Pohja:
3 munan kakkupohja
Kostutus:
1 dl vettä
2 rkl sitruunamehua
Täyte:
noin 150 g vadelmahilloa
1 prk Flora Vispiä
1 dl vettä
0,3 dl vaniljakreemijauhetta
Kuorrutus:
Vaaleanpunaista marsipaania
Koristelu:
Pikeeritiara ja -ruusuja
Tomusokeria
1. Paista ja jäähdytä kakkupohja. Leikkaa se jäähtyneenä kolmeen osaan ja aseta pohjalevy tarjoilulautaselle. Kostuta pohja sitruunamehulla ja levitä päälle puolet vadelmahillosta.
2. Valmista diplomaattikreemi: Vatkaa vesi ja vaniljakreemijauhe pakkauksen ohjeen mukaan ja anna tekeytyä hetken. Vatkaa sillä aikaa Flora Vispi vaahdoksi. Sekoita valmis vaniljakreemi varovasti kermavaahdon joukkoon.
3. Levitä noin kolmannes diplomaattikreemistä vadelmahillon päälle hieman kekomaisesti, eli keskelle enemmän. Aseta toinen kakkulevy kakun päälle, kostuta ja levitä sille loput vadelmahillosta. Laita taas diplomaattikreemiä päälle, edelleen kekomaisesti. Aseta päällimmäinen kakkulevy kakun päälle, kostuta se ja muotoile reunoja veitsellä hieman pyöreiksi.
4. Sivele loput diplomaattikreemistä kakun päälle ja kuorruta koko komeus marsipaanilla. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti!