keskiviikko, 3. joulukuu 2008
Anna hyvän kiertää-kakku
Olen jo pitkään halunnut kokeilla Kinuskikissan blogista löytyvää helppoa suklaatäytettä, joten nyt siihen oli oiva tilaisuus. Alunperin oli tarkoitus päällystää koko kakku marsipaanilla, mutta totesin, että kermavaahto sopisi täytteeseen paremmin. Niinpä laitoin marsipaanin vaan kakun pinnalle. Tässä tuli samalla testailtua vähän pursotustakin, olen kuolannut erästä Taikinataivas-blogissa olevaa kakkua ja suunnitellut samanlaisia pursotuksia vanhemman tyttäreni synttärikakkuun. No, eipä niistä näin ensiyrittämällä tullut kovin hienoja...
Gerberat olen tehnyt Sofiellan loistavalla ohjeella, kiitos siitä! Hommasin myös Englannista tuollaisen petal veiner/friller-marsipaanityökalun, jolla muotoillaan kukkien terälehtiä ja täytyy sanoa, että on loistava!
Tässä siis kakku edestä, takaa, päältä ja sivulta:
Laitan ohjeen myöhemmin!