Pioni heitti mulle tällaisen kivan haasteen ja tottahan toki siihen pitää heti vastata!


SÄÄNNÖT:

  1. Link to the person who taggeg you./ Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
  2. Post the rules on your blog./ Kirjoita säännöt blogiisi.
  3. Write six random things about yourself. /Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
  4. Tag six people at the end of your post and link to them./ Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
  5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
  6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Tällainen minä siis olen:

1. Mielestäni veitsen ja haarukan tulee aina olla samaa sarjaa, ravintolassakin yritän aina kaivella samanlaisen haarukan ja veitsen itselleni (siis jos saan itse valita). Jos veitsi ja haarukka ovat eriparia, niin mulla on todellakin vaikeuksia syödä niillä. :)

2. Rakastan nukkekoteja. Jo kauan haaveenani on ollut sellaisen hienon aikuisten nukkekodin rakentaminen, toivottavasti haave toteutuu, kun tyttäret hieman kasvavat!

3. Vaikka olen pääsääntöisesti siisti ihminen, autoni on yleensä ihan hirveässä sotkussa. Se on kuin Frendien Monican lukittu kaappi... :)

4. Kaappieni kätköissä on lukematon määrä kankaita odottamassa mitä erilaisimpia ompeluprojekteja, mutta en saa aikaiseksi aloittaa niistä mitään ja se vaivaa minua kovasti.

5. Tykkään jollain perverssillä tavalla kiireestä ja stressistä, saan silloin itsestäni enemmän irti, kun työskentelen paineen alaisena.

6. Haaveilen isommasta kodista, kenties omakotitalosta, mutta tällä hetkellä se tuntuu aika utopistiselta ajatukselta!

Ja pakko vielä lisätä tähän, että olisin voinut kirjoittaa itsestäni lähestulkoon samat asiat kuin Pioni, uskomatonta, että kaikki kohdat pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta sopivat minuunkin! :)

 

Haastan seuraavat bloginpitäjät mukaan:

1. Junglehouse Mom

2. Säätäjä-Salla

3. Kaisa

4. Sofiella

5. Rouva V

6. Sweetcaken Eija