Pidin Green House-naistenvaatekutsut tuossa männäviikolla ja sinne leivoin tällaista piirakkaa:

 

1240138385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Broileri-fetapiirakka

Pohja:

½ pekoni-kinkkupiirakan taikinasta

Täyte:

1 rasia marinoituja broilerin filesuikaleita (itse käytin Sweet BBQ-marinoituja)

1 rasia kirsikkatomatteja

1 pala Arla Apetina fetaa (pahvipakkauksessa)

1 purkki Valio kolmen juuston ruokakermaa

3 pientä tai 2 isoa kananmunaa

1 ps (150g) juustoraastetta

 

Valmista pohja ohjeen mukaan, laita puolet pakastimeen ja painele puolet voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Ruskista broilerisuikaleet pannussa, halkaise kirsikkatomatit ja kuutioi feta. Asettele hieman jäähtyneet broilerisuikaleet, puolitetut tomatit sekä fetakuutiot pohjan päälle. Vatkaa kananmunat ruokakerman joukkoon ja kaada seos piirakan päälle. Ripottele juustoraaste piirakan pinnalle ja paista uunin alaosassa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Jos juusto ei ruskistu tarpeeksi, voit ottaa siihen hetken väriä uunin yläosassa.