Vai olisiko otsikoksi pitänyt laittaa epäonnen ristiäiskakku, niin pieleen kaikki muu paitsi maku meni. :( En kyllä ala väsäämään mitään luomuksia enää omiin juhliin tai sitten joku muu saa hoitaa kaikki muut sata miljoonaa asiaa. Tästä kakusta oli tarkoitus tulla ihan tosi hieno ja se muuttui ihan räpellykseksi, lähinnä siis ajanpuutteen ja liian vähäisen ja kuivahtaneen sokerimassan takia, mutta ei sille nyt mitään voi. En oikeastaan olisi edes halunnut laittaa koko kakun kuvaa tänne, mutta pakko kai se on. :) Että tämmöistä tilitystä tällä kertaa... :D Jokainen kakkublogisti varmaan tietää tunteen, kun on suunnitellut kakkua ja siitä ei tulekaan sellaista kuin piti.

Kakussa on sisällä mustikka-valkosuklaamoussea ja päällä sokerimassaa. Tennarit on tehty Pionin ohjeella. Pienensin kaavaa hiukan ja sitten tossuista tuli niin pienet, että en saanut niihin pujotettua nauhoja. :D Sekin vielä...

Mustikka-valkosuklaamousse

1 levy (130 g)  Pandan valkosuklaata

4 liivatelehteä

1 prk (250g) Mascarpone-tuorejuustoa

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 prk Flora Vispiä

2 rkl kiehuvaa vettä

½ l mustikoita

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja sekoita siihen Mascarpone sekä sokerit. Sekoita vaahtoon vielä mustikat. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja sekoita se vatkaten moussen joukkoon. Täytä kakku moussella ja hyydytä muutama tunti, mielellään yön yli.